Fiskerapport, Äntligen!

Har haft ett minst sagt tufft år då min hustru fick cancer 7:e oktober 2011 och somnade in 30 september i år (Vi fick 30 år tillsammans) så därför har jag inte orkat skriva så mycket under året. Nu har jag dock kommit igång med guidandet ordentligt igen och haft ett fantastiskt fiske i höst. Bara någon enstaka trög dag.

Gösfisket har väl varit mest ojämt från 3-64 per dag med topp på 5,4 kilo.

Havsöring har varit bra med en toppdag på 9 stycken, den största på 5,3 kilo, dock lekfärgad. En dag har vart en så kallad bomtur, utan fisk.

Abborrfisket blir bara bättre och bättre, helt otroligt faktiskt, många dagar mellan 120-200 abborrar, på 3-4 personer. Största abborren på 1480g.

Gäddfisket har också varit bra, många mellan 7-9 kilo, dock bara en över 10 kilo i höst. Tappade en 13-14 kilos brevid båten pga att vi tog flera bilder på den i hopp och dylikt, haken på tafsen gick upp (Otroligt) men vi fick i alla fall många bra bilder på gäddan i vattnet. Antalsmässigt har det legat mellan 20-102 stycken per dag på 3-4 personer i båten.

Var i Jurassic Lake (Loop camp), Argentina nu i december med Christer Sjöberg som äger hela campen. Det blev verkligen den dröm som jag trodde och hoppats på, mellan 50-70 regnbågar per dag på fluga med en medelvikt på 4 kilo (OBS, vilda!) Fick många mellan 4 och 8 kilo där toppfisken vägde 10,4 kilo, helt silverkromad. Skall åka minst 2 resor nästa vinter på regnbåge och fiske efter världens största havsöringar i Rio Gallegos, så ni som vill med, hör av er till mig! Drömfiske, helpension, varmt, inga mygg eller knott, bra guider på plats, fint boende etc etc. December till Mars.

Lägger ut lite bilder på nöjda kunder samt från Jurassic Lake, Argentina.

Hälsningar fisketoken Ronny Andén

PS. God Jul och Gott Nytt Fiskeår! DS.

 

 

Jurassic Lake, Argentina

 

 

© Ronny Andensfiske AB