Hej igen alla fiskevänner!

Kommer äntligen med en fiskerapport.
Men jag börjar med Berra (Berras sportfiske) som har gift sig med Anneli, som även hon är en storfiskare. Det var på tiden han fick någon ordentligt fast på kroken.

Gösfisket har varit okej, men kunde varit lite bättre. Abborrfisket däremot har varit fantastiskt med mellan 50 och 170 abborrar per dag, där man tydligen måste komma från Västerås för att kunna ta dem över kilot. Tobias Stolpe har hittills rekordet på 1420g och Mattias (alias Boxer) fick en på 1240g samt många fler stora. Dennis Bergman tog som vanligt mycket abborrar, men ingen över kilot. Var även ute med Jimmy Bergqvist och Fredrik från Västerås där Jimmy fick 2 över kilot på två kast i rad, Grattis!
Även Jonas Matsgård, Peder och Plurre visar framfötterna med 150 abborrar på 3 timmar.

Gäddfisket har också börjat komma igång där vi fått flera över metern med 1,22 meter som längst och vägde 10,44 kilo, Mats Persson med gäster, Grontmij som äver tog en abborre över kilot.
En kille som alltid levererar är Rickard Jensen som alltid tar gäddor över metern, senast 4 stycken i våra nya småsjöar.
En annan som levererar är Magnus Hedin som även han nästan alltid tar gäddor över metern.
Anders Nilsson med sin son Ludvig fiskar alltid otroligt bra, fiskar upp de andra, som är med i båten, på läktarn. Precis som Peder Falkenbergs son Fred.
Skickar in lite bilder från olika turer, även från tidigare i somras då jag inte rapporterat så ofta. Bland andra Nicolas och Lotta De Champs med varsin fin gädda, samt Peder Matsgård. Även ett par gösar med Jan Klaar och Johan Ulfström.

Mvh Fisketoken Ronny Andén 070 523 26 92

 

© Ronny Andensfiske AB