Gäddfiske, Gösfiske, Abborre, Havsöring, Lax

Jag erbjuder fiske efter följande arter

 • Gäddfiske

  Gäddfisket här i stockholms skärgård är ju vida känd för sin storlek och mängd. Vill du ha chansen att fånga drömgäddan så är det här i dessa vatten du har möjligheten att fånga din drömfisk. Fiskemetoden vi andvänder oss av är i huvudsak spinnfiske och fisket bedrivs från mitten av mars till december. Jag fiskar även i Mälaren som kommit riktigt starkt nu sista åren och är väldigt,väldigt bra periodvis. Normalfångst under en dag är mellan 15-25 st och personligt rekord är 17,4 kg en härlig vårdag mitten på april.
 • Gösfiske

  Gösen är en spännande fisk att försöka fånga, den har sin speciella huggperioder och då verkar det som alla är på hugget samtidigt. Vi fiskar den från maj tom november och dom metoder vi andvänder oss av är mete, trolling, jigg och vertikalfiske. Under en normaltur fångar vi mellan 5-15 gösar och mitt personbästa är en jiggfångad bjässe i slutet på maj ”några” år tidigare på 10,4 kg.
 • Abborre

  Fisket efter abborre är något som kommit igång starkt nu sista åren och är väldigt uppskattat av gästerna.En normaldag brukar vi få mellan 30-50 st och dom flesta mellan 3-7 hg,dessutom så blir det en del gäddor under dom turerna.Vi jiggar och kastar med spinnare,tiden vi fiskar efter abborre är juli-oktober.Mitt personliga rekord är en fin skärgårdsabborre på 1,92 kg.Bästa turen än så länge är lite över 200 st och 7st över kilot(1,0-1,54).
 • Havsöring

  Att få en riktigt fin, silverblank havsöring på kroken som med sin styrka och kampvillighet är många sportfiskares dröm. Fisket sker från oktober till maj året därpå och det är främst spinnfiske som gäller ute i skärgården. Fiskar även i Stockholms ström och då lägger vi ut några meten samtidigt som vi spinnfiskar. Största Havsöring som fångats i båten är 8,7 kg och mitt personbästa är 8,2 kg.
 • Lax Östersjön

  När vi fiskar lax då bultar hjärtat lite extra hos många, man tröttnar aldrig på ljudet från en skrikande rulle när laxen hugger, då är pulsen uppe i 120 på en sekund och att sen laxen med sin styrka och kampvillighet vägrar ge sig gör bara drillningen ännu mer spännande.Vi fiskar vandringslax från mitten av mai till början av juli i vattnen runt landsort och Singö, det är under den perioden dom flesta laxar passerar här på sin väg upp till älven. Största lax som jag guidat upp är på 20,6 kg och mitt pb är på 20.1 kg.När vi fiskar lax så trollingfiskar vi med 10 st spön.
 • Lax Vänern / Vättern

  Trollingfisket efter insjölax och insjööring är som många känner till världsberömt, i nämda sjöar, där ligger en normaldag fångsten på mellan 3-6st och dom flesta har en vikt mellan 3-7 kg. I Vättern brukar det även bli en hel del rödingar, största lax jag guidat upp är på 10,32 kg en januaridag i Vänern.Vi fiskar från december-april året därpå och för dom som önskar så ordnar jag boende.