Robert Andéns guidade fisketurer!

Sammarbetspartners

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Upplev ett spännande fiskeäventyr...

               

Gäddfiske, Gösfiske, Abborre, Havsöring och Lax

Jag tar med er på en spännande fiskeupplevelse efter Gädda, Gös, Abborre, Havsöring och Lax i Stockholms skärgård. Jag utgår främst från Trosa känd för sina fiskrika vatten och grova Gäddor, Gösar och Abborrar.

Jag erbjuder också fiske i Mälaren och då främst efter Gädda som kommit starkt nu sista åren. Dessutom trolling efter Lax, Öring och Röding i Vänern och Vättern.

Jag tar max 4 fiskande gäster per tur men är ni flera så ordnar jag fler båtar med duktiga guider som kan vattnena bra. Jag håller med all utrustning för fisket samt flytoveraller m.m. Vi fiskar från min Silver Hawk 540 och jag kommer med goda råd om teknik och beten under fiskets gång allt för att ni ska ha så stor chans som möjligt att fånga drömfisken.

Kaffe, läsk, folköl och vatten finns alltid i båten samt lite fikabröd som vi intar under dagen. För er som önskar ordnar jag med lunch under dagen som vi grillar mellan 12.00-12.30 och runt 16.30 styr vi åter mot hemmahamnen för dagen.

 

Prislista 2011

En heldags fisketur 1600/person , minst 3 personer. Önskas lunch tillkommer 150 kr / person exkl moms. Max 4 gäster per båt. I priset ingår fullutrustad sportfiskebåt, fiskeutrusting, flytoverall eller flytväst, erfaren sportfiskeguide samt kaffe, lättare dryck och fikabröd och om så önskas en grillunch.